Concept

Relaxarea ta, în grija noastră

optimline Your relaxation in our care. Relaxarea ta în grija noastră.

OptimLine este mai mult decât un salon de masaj. Este locul în care îți menții sau redobândești starea de bine fizică și psihică. Atunci când te simți bine în pielea ta, ai un tonus mai bun și, deci, mai puține stări de disconfort. La OptimLine, încercăm să prevenim eventualele probleme ce pot apărea din cauza stilului de viață agitat și stresant și să-ți oferim clipe cu adevărat de răsfăț, care să se reflecte în starea ta generală de sănătate. Îmbinăm tehnicile de masaj – efectuate de maseuri cu experiență – cu procedurile de remodelare corporală – realizate cu aparate de ultimă generație – și aromaterapia, pentru ritual de destindere atât a corpului, cât și a minții.

O nouă abordare a masajului

La OptimLine, înțelegem cu atât mai bine nevoile tale de relaxare, cu cât diferitele stiluri de masaj sunt coordonate de către un specialist kinetoterapeut. De asemenea, procedurile de remodelare corporală sunt personalizate, în funcție de dorințele tale. Aparatura este de ultima generație, iar echipa este atât profesionistă, cât și empatică.

Fii așa cum îți dorești!

Nu ne stă în caracter să ne lăudăm, dar, cu siguranță, suntem extrem de bucuroși atunci când clientele noastre ne recomandă pentru rezultatele pe care le obțin ca urmare a activității noastre. Pentru că la OptimLine, te punem pe tine și nevoile tale pe primul plan. Dăm dovadă de profesionalism, îți oferim consiliere înainte de procedurile de remodelare corporală, îți punem la dispoziție maseuri dedicați, cu experiență, și tehnici moderne pentru că tu să fii în cea mai bună formă a ta.

Beneficii

ELECTROSTIMULARE:
– întăresc și definesc musculatura
– îmbunătățește aspectul general, remodelează corpul
– ajută la arderea grăsimilor nedorite
– îmbunătățește circulația sanguină
– înlătură stresul și durerile musculare
– ajută în tratamentul artritei și a reumatismului prin îmbunătățirea forței musculare
CONTRAINDICAȚII:
femei însărcinate sau care sunt în timpul ciclului menstrual, persoane cu tije metalice, cu pace-maker sau cu intervenții pe cord, persoane care suferă de epilepsie, hipertiroidie, hipertensiune arterială, boli de piele.

RADIOFRECVENȚA:
– tonifierea zonelor cu piele flască
– are efect de lifting prin tonifierea pielii
– atenuează ridurile, remodelează corpul, îmbunătățește microcirculația, previne îmbătrânirea prematură a pielii, scăderea în cm a corpului.
CONTRAINDICAȚII:
– femei însărcinate sau aflate în timpul ciclului menstrual
– persoane care suferă de epilepsie, boli infectioase, boli acute, boli cronice, boli de piele
– persoane cu tije metalice sau pace-maker